2012. október 19., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Október 22 - 28.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Október 22., hétfő: Előd és Korinna napja

Az Előd magyar eredetű férfi név, jelentése: elsőszülött, ős. A Korinna latin-angol-német eredetű női név, jelentése: szívecském. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet egy tárolódoboz, ami sok mindent el tud rejteni, a segítségével hamar rend lesz a szobában, nappaliban. "Fiús" és "lányos" színben és mintában is kapható.:)


Kreatív tárolódobozok

Október 23., kedd: Gyöngyi napja

A Gyöngyi magyar eredetű női név, jelentése: gyöngy. Gyöngyit nevéhez méltóan lepjük meg egy szép gyöngyékszerrel, mondjuk egy fülbevalóval, amit egy klasszikus bársonydobozban át is adhatunk.


Water Carrier Fülbevaló 

Október 24., szerda: Salamon és Gilberta napja

A Salamon héber eredetű név, jelentése: békés, szelíd. A Gilberta német-latin eredetű név, jelentése: híres a szabad nemesek gyermekei között. Salamon és Gilberta is biztosan örülni fog egy norvég mintás sálnak, amiben garantáltan nem fog fázni a hideg őszi napokon.


Norvegian Fores sálak több színben

Október 25., csütörtök: Blanka és Bianka napja

A Blanka német-latin-spanyol eredetű név, jelentése: fényes, ragyogó, tiszta. A Bianka latin-spanyol-olasz, eredetű név, jelentése: fényes, ragyogó, tiszta.A hölgyek biztosan szép fülbevaló és gyűrű készlettel rendelkeznek, ezért egy ékszertálcának hasznát fogják venni.


Fehér színű gyűrűtálca vagy bedugós fülbevaló tálca textilbőr bevonattal 

Október 26., péntek: Dömötör és Armand napja

A Dömötör magyar eredetű férfi név, jelentése: a Föld istennőjének ajánlott. Az Armand a Herman francia megfelelője. A férfiak számára ideális ajándék mindig egy barkácsdoboz, hiszen a sok csavart, apró alkatrészt és kütyüt valahol tárolni kell.:)


Barkácsdoboz, kreatív doboz, 2 az 1-ben, M méret

Október 27., szombat: Szabina és Bese napja

A Szabina latin eredetű, jelentése: a szabinok népéhez tartozó. A Bese török - magyar eredetű férfinév, jelentése: karvaly, kánya. Besét ajándékozzuk meg egy könyvvel kedvenc szerzőjétől, Szabinát pedig egy egyedi könyvjelzővel, amit akár egy hajtogatós papírdobozban is átadhatunk.



Október 28., vasárnap: Simon és Szimonetta napja

A Simon héber eredetű név, jelentése: meghallgattatás. A Szimonetta olasz eredetű női név, jelentése: halló, értő; meghallgattatás. Simon meglephetnénk egy gyertyafényes vacsorával, Szimonettát pedig egy bájos ékszerbőrönddel


Ovális Oázis Ékszerbőrönd

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...