2012. szeptember 5., szerda

Ajándékötletek Névnaposoknak (Szeptember 10 - Szeptember 16.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Szeptember 10., hétfő: Nikolett és Hunor napja

A Nikolett német-görög-szláv eredetű név, jelentése: a nép győzelme. A Hunor török-magyar eredetű név, az onogur (hun) népnévből származik. Mindkettőjük számára ideális ajándék lehet a három részes Matrjoska fa ládika. Az urak tárolhatják benne érméiket, ólomkatonáikat, egyéb apróságaikat, a hölgyek pedig ékszereiket és más kincseiket.


3 darabos, díszes, Matrjoska fa ládika, réz fogantyúval

Szeptember 11., kedd: Teodóra és Jácint napja

A Teodóra görög-latin-német eredetű, jelentése: Isten ajándéka. A Jácint görög-latin eredetű név, jelentése nem más, mint maga a virág neve. Teodóra és Jácint is biztosan örülni fog egy vidám kockás sálnak, ami jól jön a hűvös őszi reggeleken és estéken. 


Scottish Freedom kockás sálak hölgyeknek és uraknak

Szeptember 12., szerda: Mária és Irma napja

A Mária héber-görög-latin eredetű név, jelentése: ellenálló, lázadó, fegyelmezetlen, zabolátlan; erős. Az Irma német eredetű, az Irmin germán istenség nevéből származik.  A hölgyek garantáltan örülni fognak egy ékszerállványnak, amelyen végre elhelyezhetik fülbevalóikat. 


Forgó ékszerállvány, négyszögletű, M méret

Szeptember 13., csütörtök: Kornél és Móric napja

A Kornél latin eredetű, jelentése: somfa, szarv. A Móric szintén latin eredetű, jelentése: mór, szerecsen. Az urak számára ideális ajándék lehet egy kétoldalas barkácsdoboz, ezért bátran ajándékozzuk meg őket eggyel.




Szeptember 14., péntek: Szeréna és Roxána napja

A Szeréna latin eredetű név, jelentése: derűs, vidám. A Roxána perzsa eredetű görög női név latinos formája, jelentése: világos, ragyogó. A hölgyeknek biztosan ragyogóan fog állni egy szép egyedi ékszer, ezért lepjük meg őket egy fülbevalóval.


Turqouise Planet Fülbevaló

Szeptember 15., szombat: Enikő és Melitta napja

Az Enikő magyar eredetű, jelentése: nőstény szarvas. A Melitta görög eredetű, jelentése: méh, szorgalmas. A hölgyek biztosan el lesznek kápráztatva egy ékszerbőröndtől, ezért ajándékozzuk meg őket eggyel. 


Zöldalma és Vérnarancs Ékszerbőrönd

Szeptember 16., vasárnap: Edit és Ciprián napja

Az Edit germán eredetű név, jelentése: birtok, örökség, vagyon + harc. A Ciprián latin eredetű férfinév, jelentése: ciprusi. Hölgyek és urak is biztosan hasznát veszik egy tárolódoboznak, amely segít rendet tenni a cuccaik között. Szerencsére "fiús" és "lányos" mintákkal is tudunk szolgálni.:)


Kreatív tárolódobozok több méretben és mintával

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...