2012. augusztus 3., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Augusztus 6 - Augusztus 12.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Augusztus 6., hétfő: Berta és Bettina napja

A Berta német eredetű név, jelentése: a fény születése. A Bettina a Betta név nőiesítő képzővel való továbbképzése. A hölgyek biztosan örülni fognak egy ékszerbőröndnek, tehát bátran lepjük meg őket vele.


A Rocker és a Kanári Ékszerbőrönd


Augusztus 7., kedd: Ibolya és Cseperke napja

Az Ibolya magyar eredetű, jelentése: ibolya (virág). A Cseperke, ősi magyar eredetű női nevünk a csiperke közszóból származik. Ha örömet szeretnénk okozni a hölgyeknek, lepjük meg őket egy szép egyedi fülbevalóval.




Augusztus 8., szerda: László és Domonkos napja

A László szláv eredetű, jelentése: hatalom + dicsőség. A Domonkos latin eredetű, jelentése: az Istenhez tartozó, Istennek szentelt. Az urakat bátran ajándékozzuk meg egy barkácsdobozzal, mert ennek mindig hasznát veszik a műhelyben.




Augusztus 9., csütörtök: Emőd és Román napja

Az Emőd magyar eredetű férfinév, jelentése: csecsemő. A Román a latin Romanus férfinév rövidülése, a jelentése: római férfi. Az urak számára ideális ajándék lehet egy kockás sál, mert lassan már a közelgő őszre is gondolni kell, akkor pedig elkel reggelente egy "nyakmelegítő". De akár még nyáron is hasznát vehetik fejfedőként a kánikulában.:)


Scottish Freedom Sál - Türkizkék


Augusztus 10., péntek: Lőrinc és Blanka napja

A Lőrinc latin eredetű név, jelentése: laurentumi; babérkoszorúval díszített. A Blanka német-latin-spanyol eredetű, jelentése: fényes, ragyogó, tiszta. Lőrincet hívjuk meg egy színházi előadásra, Blankát pedig lepjük meg egy ékszertálcával, amelyben tárolhatja gyűrűit, fülbevalóit.


Fekete Színű Gyűrűtálca vagy Bedugós Fülbevaló Tálca Bársony Bevonattal


Augusztus 11., szombat: Zsuzsanna és Tiborc napja

A Zsuzsanna ókori egyiptomi eredetű név, mely héber közvetítéssel került át más nyelvekbe. Eredeti alakja zššn, később zšn, jelentése: lótuszvirág. A Tiborc a latin Tiburtius családnévből ered, amelynek jelentése: (a Róma közeli) Tibur városból (mai nevén Tivoli) való. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet ez a Matrjoska fa ládika, mert a hölgyek tárolhatják benne ékszereiket, az urak pedig érméket, ólomkatonákat, vagy egyéb összegyűjtött kincseket.


3 Darabos, Díszes, Matrjoska Fa Ládika, Réz Fogantyúval


Augusztus 12., vasárnap: Klára és Dina napja

A Klára latin eredetű, jelentése: világos, fényes, ragyogó, híres,kitűnő, jeles. A Dina héber eredetű, jelentése: ítélet. A hölgyek biztosan örülni fognak egy hajpánttartónak, mert így végre a hajpántjaik is átláthatóan lesznek tárolva. 


Hajpánttartó, XL Méret


További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...