2012. július 19., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Július 23 - Július 29.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Július 23., hétfő: Lenke és Laborc napja

A Lenke német-szláv eredetű név, jelentése: nap, hold; a holdtól származó női szépség. A Laborc bolgár-szláv-török eredetű férfi név, jelentése: hős párduc. Lenkét ajándékozzuk meg egy szép, kézzel festett selyemkendővel, Laborcnak pedig szervezzünk egy romantikus pikniket egy parkban vagy tóparton.


Kézzel Festett, Firkavirágos Selyemsál, Lime Zöld Alapon, Díszcsomagolásban


Július 24., kedd: Kinga és Kincső napja

A Kinga német-latin-magyar eredetű név, jelentése: nemzetség + harc. A Kincső ősi magyar eredetű női név, jelentése: számomra ő a kincs, Jókai Mór által felújított, alkotott irodalmi név. Kincső, de még Kinga is boldog lenne, ha kincseit méltó helyen tudhatná. Ez a Matrjoska kincsesláda pont ilyen.:)


3 Darabos, Díszes, Matrjoska Fa Ládika, Réz Fogantyúval


Július 25., szerda: Kristóf és Jakab napja

A Kristóf név görög eredetű, a jelentése pedig Krisztust hordozó. A Jakab név héber eredetű és több jelentése is van, mégpedig sarkot fogó, elgáncsoló, csaló, aki a másik helyére lép.Az urak biztosan nem utasítanának vissza egy praktikus barkácsdobozt, hiszen egy ilyennek mindig hasznát veszik a műhelyben.




Július 26., csütörtök: Anna és Anikó napja

Az Anna héber eredetű név, jelentése: kegyelem, Isten kegyelme; kellem, báj, kecsesség. Az Anikó héber-székely-magyar eredetű név, jelentése: kegyelem, Isten kegyelme. A hölgyeket lepjük meg egy Édes Mézes Ékszerbőrönddel, amely csaknem olyan bájos, mint ők maguk.:)


Édes Mézes Ékszerbőrönd


Július 27., péntek: Olga és Liliána napja

Az Olga német-orosz eredetű név, jelentése: megszentelt, egészséges, boldog. A Liliána latin-olasz eredetű név, jelentése: liliom. A hölgyeket garantáltan levesszük a lábukról egy egyedi ékszerrel.:)


Jasmin Planet Karkötő 


Július 28., szombat: Szabolcs és Szeréna napja

A Szabolcs magyar eredetű név, jelentése: (meg) szab (megállapít értelemben). A Szeréna latin eredetű név, jelentése: derűs, vidám. Az ünnepelteket hívjuk meg moziba vagy színházba, s a jegyet adjuk át egy cuki figurás dobozban.:)


Figurás Bársonydobozok


Július 29., vasárnap: Márta és Flóra napja

A Márta arameus eredetű bibliai női név, a jelentése: úrnő. A Flóra lati eredetű, jelentése: virág. A hölgyek biztosan odáig lesznek, ha meglepjük őket egy ékszerállvánnyal, amelyen elhelyezhetik ékszereiket.:)


Forgó Ékszerállvány, Négyszögletű, M Méret

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...