2012. május 17., csütörtök

Gyermeknapi Meglepetések Nagyoknak

Korábbi bejegyzéseinkben bemutattuk, hogy mivel tudjátok meglepni a kicsiket és a tiniket gyermeknapra. De mi van a nagyokkal? Hiszen mindegyikünk egy nagy gyerek, tehát mi is megérdemeljük a gyereknapi ajándékot!:) Nézzük csak, hogy mit választhatunk egy "nagyobb gyereknek" a Madewithlove.hu webáruház kínálatából!

Különleges, egyedi, kézzel készített ékszereink, amelyek gyöngyfűzéssel, üvegolvasztással, vagy drótos technikával készülnek, minden alkalomra kiváló ajándékot jelentenek, így Gyermeknapra is. Kattints ide, és nézd meg az ékszereinket!




Természetesen az ékszerek tárolására is gondolunk, és ékszertartók széles választékát kínáljuk. Egyik kedvencünk a négyszögletű, M méretű forgó ékszerállvány. Ez a szép és praktikus antikolt réz színű ékszerállvány 64 pár fülbevaló, sok-sok nyakék és karkötő látványos tárolására alkalmas. A lógós fülbevalók is kényelmesen elférnek rajta. Magassága: 31 cm, szélesség: 11,5 cm.

Szintén praktikus ajándék a háromszintes forgó ékszerállvány, amelyen sok-sok nyakék és karkötő kényelmesen elfér. A 2. és 3. szintek tetszőlegesen állíthatók .Magasság: 58 cm. Átmérő: 36 cm. Akasztók száma: 32 db. Tovább a háromszintes, forgó ékszerállványhoz, és nézd meg a videót is róla!

Az olvasás szerelmeseinek kiváló ajándék lehet egy egyedi könyvjelző. Fityegőkkel és Swarovski Elements kristályokkal díszítjük, de tehetünk rá bármit, amit csak kitalálsz, akár egy név kezdőbetűjét, vagy féldrágaköveket is. Kattints, és nézd meg a kínálatot!


Hölgyek számára egy sálnál/kendőnél ideálisabb ajándékot keresve sem találnánk. Nem csak a hidegebb hónapokban fontos kiegészítők, hanem hozzátartoznak a hűvösebb tavaszi és őszi reggelekhez, valamint a nyár esti programokon is feldobják az öltözéket akár vállkendőként, stólaként viselve. A vidám pöttyöstől kezdve, a fiatalos kockáson, az elegáns selymen, a természetes pashminán, a nyarat idéző virágoson át a csillogó szépségekig választhattok webáruházunk "polcairól".:)



Ha nem tudsz választani a sok-sok jó ötlet közül, arra is van megoldás: a Ajándékutalvány, amelyet több címletben is megvásárolhatsz, és az ajándékozott maga választhatja ki a szíve vágyát.:) Tovább az utalványhoz! Boldog Gyermeknapot előre is! :)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...