2012. május 29., kedd

Csillszerek - Bemutatkoznak Az ÉkSzertartás Kedvencei 42.

Múlt heti beszélgetőtársunk, Füller Eszter - Afroholic Szeremlei Csillának, a Csillszerek megálmodójának és megalkotójának adta tovább a stafétát, így a héten vele beszélgetünk. Tarts velünk Csilla vidám, színes, ínycsiklandó édességekkel teli világába!:)

Kedves Csilla, bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol?

Néha mindennel, néha semmivel... Amikor mindennel, akkor az egyik kedvenc elfoglaltságom az ékszerek. Leginkább süthető gyurmából próbálok valami hordhatót varázsolni. Kötelességeim között pedig jelenleg a tanulmányaim állnak. Szeretnék a legapróbb emberkékkel, bölcsődés gyerekekkel foglalkozni.

Mit jelent a logód? Honnan jött az ötlet?

Egy időben mindenki csészés gyűrűt rendelt, nekem is az egyik nagy kedvencem, ezért adta magát, hogy ezzel képviseljem magam.


Különlegessége a létra.:) Létra volt a jelem az óvodában, amit hosszú-hosszú évekig gyűlöltem...Édesanyám végül elárulta, azért választotta ezt a jelet, mert már akkor tudta, hogy az az ember leszek, aki végig fogja járni az összes létrafokot, hogy elérje a céljait. Azóta persze már sokszor estem magasról, de igyekszem mindig visszamászni, hisz az igazi csodák fenn várnak a tejszínhabon.



Mióta foglalkozol kézművességgel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz?

Hobbiszinten évek óta foglalkozom gyurmaságokkal, aktívabban kb. 1 éve. Unatkozásnak indult, szenvedély lett belőle.


Nem szeretem a sablon holmikat, ezért is kezdtem eleinte saját célra olyan ékszereket készíteni, amik nem jönnek velem szembe az utcán.


Szerencsére azóta sokakkal megkedveltettem a kacatjaimat, ezért már egy ideje próbálom megvalósítani mások hóbortjait is.


Milyen munkákat készítesz?  Mesélnél arról, hogyan születik meg egy alkotás? (Ötlettől a megvalósulásig)

Kedvenceim a miniatűr édesség, nyalánkság ékszerek, de szívesen örökítek meg bármit, ami színes és vidám.


Általában témákat álmodom meg. Előkészítem a szivárvány színeit, kikapcsolom a felesleges gondolatokat és a kezeim nekiállnak alkotni.


Amikor konkrét rendeléseket készítek, akkor előbb mindig utána járok, hogy mit is szeretnének. Képeket, videókat nézegetek, hogy minél élethűbben vissza tudjam adni a kívánságokat.


Nem használok sablonokat, öntőformákat, így minden darab egyedi és megismételhetetlen. Nincs kettő egyforma.


Jelenleg min dolgozol?

Jelenleg egy elég fontos felkérésnek igyekszem eleget tenni. Különleges eseményre készül, de a részleteket most még megtartanám.;)


Van kedvenc munkád?

Mindet imádom, mind sokat jelent... A gyűrűk állnak igazán közel a szívemhez, de a legújabb kedvencem egy igazán személyes darab. Az egyik legjobb barátnőmnek készült egy medál, melyben a legemlékezetesebb emlékeink motívumait sűrítettem bele. Így mindig felidézheti a felejthetetlen pillanatokat.:)


Mit jelent számodra a Made With Love?

Mindent, amit a kézműves termékek képviselnek. Legyen bármilyen technika, akármilyen alkotás, csak odaadással, szívvel-lélekkel lehet csinálni.


Vásároltál már a madewithlove.hu-n?

Még nem vásároltam, de mindenképp tervezem. Folyamatos helyhiánnyal küszködök, ezért néhány gyűrűtálcát és ékszerállványt szeretnék beszerezni.

Fekete színű gyűrűtálca, vagy bedugós fülbevaló tálca, bársony bevonattal, tetővel

Hol lehet Téged megtalálni?

Facebook:  Csillszerek - ékszerek https://www.facebook.com/csillszerek

♥ Kedves Csilla, köszönjük szépen az interjút!:) A további munkádhoz sok sikert kívánunk!:)




Kedves Olvasónk! 2012. június 3-án, vasárnap éjfélig játszhatsz a Csillszerek és a madewithlove.hu közös nyereményjátékán, amelyen az egyik nyeremény az alábbi fényképen látható Párizs gyűrű Szeremlei Csilla felajánlásából.



A másik nyeremény pedig egy fiatalos, színes French Kiss Divatsál tetszőleges színben a madewithlove.hu felajánlásából. Részletek a Facebookon!



Ha kíváncsi vagy a korábbi beszélgetésekre, akkor itt találod őket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...