2012. május 22., kedd

Ajándékötletek Névnaposoknak (Május 28 - Június 3.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Május 28. hétfő: Emil és Csanád napja

Az Emil latin eredetű, jelentése: versengő, vetélkedő. A Csanád férfinév az ismeretlen jelentésű régi magyar Csana személynévből származik, -d kicsinyítőképzővel. Ajándékozzuk meg az urakat egy fiatalos, kockás sállal, mert jól jön a hűvösebb tavaszi, nyári napokon is. 


Scottish Freedom Sál - Fűzöld
Május 29. kedd: Magdolna és Almira napja

A Magdolna héber-magyar eredetű név, jelentése: magdalai; torony, bástya. Az Almira arab eredetű női név, hercegnőt jelent. A hölgyek biztosan örülnének egy ékszertálcának, amelyben elhelyezhetik gyűrűiket és fülbevalóikat.:)


Fekete Színű Gyűrűtálca Vagy Bedugós Fülbevaló Tálca Bársony Bevonattal, Tetővel
Május 30. szerda: Janka és Zsanett napja

A Janka héber-magyar eredetű név, jelentése: Isten kegyelme, Isten kegyelmes. A Zsanett héber-francia eredetű név, jelentése: kegyelembe fogadott. Janka és Zsanett biztosan örülni fog, ha meglepjük őket egy romantikus rattan doboz szettel.:)


Romantic Rose 4 Részes Matrjoska Rattan Doboz
Május 31. csütörtök: Angéla és Petronella napja

Az Angéla görög-latin eredetű név, jelentése: angyal, követ, hírnök. A Petronella héber, görög, latin eredetű név, jelentése: kőszikla. Mindkét hölgy garantáltan örülne egy színes, virágos sálnak, amely akár vállkendőként, stólaként is viselhető a nyár esti kerti partykon.:)


Sunny Days - Rózsaszín Sál Nagy Színes Virágokkal

Június 1. péntek: Tünde és Jusztin napja

A Tünde magyar név, Vörösmarty Mihály névalkotása a tündér szóból. A Jusztin latin eredetű férfinév, mely a Jusztusz név továbbképzett Justinus alakjából ered, jelentése: igazságos, igaz (ember). Jusztint hívjuk meg egy gyertyafényes vacsorára egy hangulatos étterembe, Tündét pedig ajándékozzuk meg egy tündéres könyvjelzővel.:)



Tündéres Könyvjelző Virággal és Swarovski Szívvel

Június 2. szombat: Kármen és Anita napja

A Kármen héber-spanyol eredetű név, jelentése: Karmel-hegyi, kert. Az Anita szintén héber-spanyol név, jelentése: kegyelem, könyörület. Ideális ajándék lehet, hegy retró pöttyös tárolódoboz, amelybe pakolhatnak újságokat, CD-ket, DVD-ket, sálakat, de akár strandra és piknikre is magukkal vihetik.:)


Black And White Retro Kreatív Tárolódobozok
Június 3. vasárnap: Klotild és Bercel napja  

A Klotild német eredetű név, jelentése: a dicsőségért harcoló nő.  A Bercel bolgár-kabar-magyar eredetű férfi név, jelentése: bércen, azaz dombos, tüskés területen túli rész. Bercelt hívjuk meg kedvenc focicsapatának meccsére, Klotildot pedig vigyük el egy wellness fürdőbe. A jegyeket/belépőket pedig adjuk át ötletesen egy figurás dobozba rejtve.:)




További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...