2012. április 17., kedd

Boldog Szülinapot A Kosoknak! - Ajándékötletek Horoszkóp Szerint 9.

Jó hír, hogy lassan teljes lesz a horoszkópos sorozatunk.:) Az aktuális részben a kosokkal ismerkedünk meg egy kicsit közelebbről, s persze ajándékötleteket is adunk, hogy mivel érdemes meglepni kos csillagjegyű ismerőseinket.

A Kos (március 21 - április 19.) fő jellemzői a robbanékonyság, becsvágy és bátorság. Szereti a regényes, kalandos dolgokat és a változatosságot.

Otthonában praktikumra törekszik, ezért lakását egyszerű vonalú, praktikus bútorokkal rendezi be. Szívesen díszíti lakását markáns képekkel, kedveli a függőágyat, vagy a rattanbútorokat.

Kedvenc színe a vörös és a fekete. A mintás dolgok közül egyedül a geometriai mintás ruhák, tárgyak jöhetnek szóba egy kosnál.

A praktikum jegyében megajándékozhatjuk a kosokat akár egy praktikus barkácsdobozzal, amely segítségével átláthatóan tárolhatja apró tárgyait, alkatrészeit, vagy egy tárolódobozzal, amelyben rendszerezheti újságait, CD-it, DVD-it. A geometriai mintákhoz való vonzódását kihasználva meglephetjük egy rattan doboz szettel, amelyet rombusz minták díszítenek. De ha egy sálat, vagy ékszert kap a kedvenc színeiben (vörös és/vagy fekete), biztosan annak is örülni fog.

Ajándékötleteink Kosoknak:
















Mibe csomagold az ajándékokat?

Vörös Óriás Szív Bársony Ékszerdoboz


Elegáns Fekete Bársony Ékszerdoboz


Vörös-Arany Collié Doboz


További ötletekért nézz körül a Madewithlove.hu - Az ÉkSzerelmesek Webáruházában!

Kedves Kos jegyűek! Nektek mi tetszik a legjobban a kínálatból? S mit gondoltok, jellemzőek Rátok a bejegyzésben leírtak?:)

Kedves Hozzátartozók? Ti mit gondoltok?:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...