2012. március 2., péntek

Boldog Névnapot Kedves Zoltán!:)

Március 8-án ünnepeljük a Zoltánokat. Na, és persze a nőnapot, de arról már beszéltünk!:) Most a Zoltánokról lesz szó...:)

Mivel a Zoltán az egyik leggyakoribb magyar férfinév, ezért nem meglepő, hogy közvetlen környezetünkben is szép számban akad, aki ezt a nevet viseli, mégpedig büszkén.:) S a legkülönlegesebb az egészben, hogy mindegyikük más és más személyiség. Ez okból kifolyólag úgy döntöttünk, hogy a Zoltánoknak egy kicsit több figyelmet szentelünk.:)

Nézzük csak a név jelentését és, hogy milyen személyiség kialakulást támogatja!

A Zoltán török-magyar eredetű név, fejedelmet jelent.

"Zoltán az igazi akarat és erő példája lehet. Végletei a harc, a szenvedély és a szex. Sorsát a győzni akarás és harckészség fogja vezérelni. Minden anyagi korlátot megpróbál leküzdeni.

Számára minden élethelyzetben a verseny a fontos. Képtelen lemondani a gazdagságról és az élvezetekről. "Vagy velem, vagy nélkülem", nem ismer középutat. Nehezen alkalmazkodik, mert magát előbbre valónak tartja. Számára a fensőbbség, a tekintély , az elismerés nagyon fontos dolog. Olyan feladatot kap, amellyel mások előtt kell tekintélyt szereznie. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. Sikere akkor válhat teljessé, ha ezt valakivel együtt vállvetve teszi.

Csak az a társ megfelelő számára, aki elfogadja és elismeri vezető szerepét a kapcsolatban. Ez azonban attól függhet, hogy mennyire hajlandó a párját becsülni. Gyakran esik az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába." (Forrás: http://blog.bvkati.hu/)

Mit adjunk ajándékba a Zoltánoknak?

A szerelő Zoltánnak barkácsdobozt.:)



A pedáns Zoltánnak ezüsttisztítót.:)



A táncos Zoltánnak egyedi ékszert.:)





Az outdoor tréner Zoltánnak kreatív dobozt.:)



A spirituális mester Zoltánnak egy szép sálat.:)



Kedves Zoltánok, nagyon boldog névnapot kívánunk Nektek!

De a nagy ünneplésben ne feledkezzetek meg arról, hogy március 8-a nemcsak Rólatok szól, hanem a hölgyekről is!;) Ha nőnapi ajándékötletekre van szükségetek kattintsatok ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...