2012. március 21., szerda

Ajándékötletek Névnaposoknak (Március 26 - Április 1.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Március 26. hétfő: Emánuel és Larissza napja

Az Emánuel héber eredetű név, jelentése: velünk az Isten. A Larissza görög eredetű név, jelentése: Larisza városából való. Mindkét ünnepeltet meglephetjük egy Scottish Freedom kockás sállal, mert ez hölgyek és urak számára is ideális tavaszi viselet.



Március 27. kedd: Hajnalka és Lídia napja

A Hajnalka magyar eredetű név, hajnalt jelent. A Lídia görög eredetű bibliai név, jelentése: az ókori kis-ázsiai Lüdiából származó nő. Tavasz van, itt az ideje a nagytakarításnak. Lídia és Hajnalka biztosan megtisztítaná az ékszereit is, egy praktikus ékszerfényesítő csomag segítségével.:)



Március 28. szerda: Gedeon és Johanna napja

A Gedeon héber eredetű név, jelentése: harcos; aki kivág, ledönt (fát). A Johanna szintén héber eredetű, jelentése: Isten kegyelme, Isten kegyelmes. Gedeont biztosan örülne egy gyertyafényes vacsorának, Johanna pedig egy nem tudna ellenállni egy négy részes Matrjoska rattan doboznak.



Március 29. csütörtök: Auguszta és Bertold napja

Az Auguszta név latin eredetű, fenségest, fennköltet jelent. A Bertold német eredetű név, és uralkodót jelent. Mi lenne, ha Bertoldot meghívnánk moziba, vagy koncertre, a jegyet pedig elrejtenénk egy focilabdába?;) De ha szereti a focit, akkor egy meccsre is elvihetjük.:)


Augusztát pedig lepjük meg egy kis pihenéssel egy wellnes fürdőben. Az ajándékutalványt pedig rejtsük el szintén egy cuki dobozkába.:)



Március 30. péntek: Zalán és Izidor napja

A Zalán török-szláv-magyar eredetű név, a jelentése: dobó, ütő; sós kő. Az Izidor görög eredetű, jelentése: Ízisz egyiptomi istennő ajándéka. Az urak mindig hasznát veszik egy jó kis barkácsdoboznak, úgyhogy bátran ajándékozzuk meg őket eggyel!:)



Március 31. szombat: Árpád és Benjámin napja

Az Árpád magyar-iráni eredetű és árpát jelent. A Benjámin héber eredetű; jelentése: a szerencse fia. Praktikus ajándék lehet mindkettőjüknek egy tárolódoboz, amelyben tárolhatják DVD, CD vagy újsággyűjteményüket.



Április 1. vasárnap: Hugó és Urbán napja

A Hugó germán eredetű, értelmest, intelligenst jelent. Az Urbán az Orbán régebbi alakváltozata, amely latin eredetű; jelentése: városi, finom, művelt, udvarias ember. Nos, ezek az intelligens urak bizonyára sokat olvasnak, így biztosan hasznát veszik majd egy könyvjelzőnek.:)



További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...