2012. március 7., szerda

Ajándékötletek Névnaposoknak (Március 12 - Március 18.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Március 12. hétfő: Gergely napja

A Gergely név Görög eredetű, a Grégoriosz, latinul Gregorius névből származik. Jelentése: éberen őrködő. Gergely biztosan örülni fog, ha névnapjára egy palesztin kendővel lepjük meg.



Március 13. kedd: Krisztián napja

A név latin eredetű, a Cristianusból ered. Jelentése Keresztény, Krisztushoz tartozó. Krisztián számára ideális ajándék lehet egy szép karóra, amelyet akár ebben az ezüst dobozban is átadhatunk.:)



Március 14. szerda: Matild napja

A Matild német eredetű név, jelentése: hatalom + harc. Matild egy tekintélyt parancsoló, előkelő hölgy, akin biztosan kitűnően fog állni egy elegáns selyemsál.



Március 15. csütörtök: Kristóf napja

A Kristóf név görög eredetű, jelentése: Krisztust hordozó. Kristófot lepjük meg egy praktikus tárolódobozzal, amelyben tárolhatja újságait, DVD-it, iratait.

Khaki Stripes Kreatív Tárolódobozok Több Méretben


Március 16. péntek: Henrietta napja

A Henrietta német-angol eredetű név, jelentése: körülkerített birtokán uralkodó. Henriettát egy ékszerbőrönddel biztosan levesszük a lábáról. :)


Március 17. szombat: Gertrúd és Patrik napja

A Gertrúd német eredetű név, jelentése: a dárdák varázsnője. A Patrik latin-ír eredetű név, jelentése: Rómainak született nemes. Gertrúd és Patrik is biztosan örülne egy univerzális tisztítókendőnek, amellyel Gertrúd az ékszereit, Patrik pedig a fémtárgyait varázsolhatja fényessé.



Március 18. vasárnap: Sándor napja

A Sándor görög-német-török eredetű név, jelentése: az embereket vagy az emberek ellen
oltalmazó; akarat. Reméljük, hogy Sándor, József és Benedek cimborájával karöltve elhozza zsákjában a meleget, s így a tavaszi napokon vidám viselet lesz számára egy könnyű sál, amivel névnapjára lepjük meg.:)



További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Korábbi névnapi írásainkat itt találod.

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...