2012. március 29., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Április 2 - Április 8.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Április 2. hétfő: Áron és Tünde napja

Az Áron héber eredetű név, jelentése: hegyi; ihletett, tisztánlátó; megvilágosodás. A Tünde név Vörösmarty Mihály névalkotása a tündér szóból. Ha szép idő van, akkor Áront meglephetjük egy piknikkel a szabadban, ha esik és/vagy fúj, akkor akár a nappaliban a szőnyegre is letelepedhetünk.:) Tündéhez pedig remekül illene egy tündéres könyvjelző.:)



Április 3. kedd: Buda és Richárd napja

A Buda magyar-szláv eredetű, jelentése: békesség; követ; kunyhó. A Richárd német eredetű név, erős fejedelmet jelent. A fiatalembereket hívjuk meg mondjuk egy stand-up comedy előadásra, a jegyet pedig rejtsük el egy ötletes dobozkába.



Április 4. szerda: Izidor és Kerény napja

Az Izidor görög eredetű, jelentése: Ízisz egyiptomi istennő ajándéka. A Kerény latin eredetű férfinév, lándzsást jelent. Férfiaknál tuti befutó ez az óriási barkácsdoboz, ami garantáltan rendet teremt a műhelyasztalon.



Április 5. csütörtök: Vince és Juliána napja

A Vince latin eredetű név, győztest jelent. A Juliána szintén latin eredetű név, jelentése: a Julius
nemzetséghez tartozó; ragyogó Jupiternek szentelt. Vincét vigyük el bowlingozni, Juliána pedig biztosan örülni fog egy egyedi fülbevalónak.



Április 6. péntek: Vilmos és Bíborka napja

A Vilmos latin-német eredetű, jelentése: erős akaratú, védelmező. A Bíborka magyar eredetű név, bíbort jelent. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet ez a 3 részes, díszes Matrjoska ládika. A hölgyek ékszereket tárolhatnak benne, az urak pedig például érmegyűjteményt.



Április 7. szombat: Herman és Armand napja

A Herman a germán Hermann névből származik, amelynek jelentése hadsereg + férfi. Az Armand pedig nem más, mint a Herman francia megfelelője. Az urak biztosan hasznát veszik egy palesztin kendőnek a hűvös reggeleken.



Április 8. vasárnap: Dénes és Valter napja

A Dénes görögeredetű, jelentése: Dionüszosznak, a bor és a szőlő istenének ajánlott. A Valter német eredetű név, jelentése: uralkodó + sereg. Ha már Dionüszosz és bor, akkor Dénest és Valtert is meglephetnénk egy borkóstolással, s hogy elegánsak legyenek az est folyamán, ajándékozzuk meg őket egy hajtogatós papírdobozkában "tálalt" nyakkendővel, vagy sállal.;)



További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...