2012. február 29., szerda

Ajándékötletek Névnaposoknak (Március 5 - Március 11.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Március 5. hétfő: Adorján és Adrián napja

Az Adorján név latin eredetű, Hadria városából származó férfit jelent. Az Adrián pedig az Adorján eredetibb változata, jelentése szintén hadriai. Mindkét név viselőjét bátran megajándékozhatjuk egy sállal, mert a hűvös tél végi, kora tavaszi napokon biztosan hasznát veszik.:)



Március 6. kedd: Leonóra és Inez napja

A Leonóra név arab eredetű, jelentése: Isten az én világosságom. Az Inez név spanyol eredetű, jelentése: szent, tiszta, szemérmes, érintetlen, szűzies, tartózkodó; bárány. Legyen szó Leonóráról vagy Inezről, egy nőcis tárolódobozzal biztosan levehetjük őket a lábukról.:)




Március 7. szerda: Tamás és Perpétua napja

A Tamás a görög arameus szóból származik, jelentése: iker; csodálatos. A Perpétua latin eredetű név, jelentése: állhatatos. Tapasztalataink szerint a Tamások imádnak barkácsolni, így számukra a legideálisabb ajándékot egy barkácsdoboz jelentheti.

Barkácsdoboz, kreatív doboz, variálható, XL méret



Perpétua makacsságát pedig biztosan megtörhetjük egy vörös rózsaszál ékszertartóba rejtett fülbevalóval (vagy gyűrűvel...:)).

Vörös rózsaszál bársony ékszerdoboz



Március 8. csütörtök: Zoltán és Julián napja


A Zoltán török-magyar eredetű, jelentése: fejedelem. A Julián latin eredetű férfinév, jelentése: Julius nemzetséghez tartozó; ragyogó; Jupiternek szentelt. Ha mondjuk Zoltán vagy Julián ismerősünk szenvedélyes éremgyűjtő, akkor megajándékozhatjuk egy Ezüsttisztító vagy Aranytisztító folyadékkal!

Ékszertisztító folyadékok



Március 9. péntek: Franciska és Fanni napja

A Franciska név latin eredetű, jelentése: francia. A Fanni a Stefánia (Stephanie) és a Franciska (Frances) női nevek idegen nyelvi becézéséből ered, virágkoszorút jelent. Nyúljunk vissza a francia gyökerekhez, s lepjük meg Fannit és Franciskát egy bohém Pink Boudoir ékszerszekrénnyel!:)

Pink Boudoir Ékszerszekrény


Március 10. szombat: Ildikó és Emil napja

Az Ildikó germán eredetű, harcost jelent. Az Emil latin eredetű, jelentése: versengő, vetélkedő. Nevük jelentése alapján ideális ajándék lehet számukra egy Fatima keze könyvjelző. Az etruszkok ezt a szimbólumot használták az igazság és a "fair play" megtestesítőjeként, szóval egy "harcos amazonnak" és egy "versengőnek" biztosan szerencsét hoz, ráadásul még sorselemzésre is használható.:)

Fatima keze könyvjelző szívvel


Március 11. vasárnap: Szilárd és Borostyán napja

A Szilárd latin-magyar eredetű név, jelentése: Constantinus családjához tartozó; szilárd, állhatatos, következetes. A Borostyán magyar eredetű név, és a borostyán növényt jelenti. Szilárd ismerősödet meglepheted egy Kétkomponensű, univerzális ragasztóval, aminek köszönhetően a megragasztott felület is olyan szilárd lesz, mint a név viselőjének jelleme. :) Borostyán pedig biztosan örülne egy szép borostyán színű nyakéknek.

Ball of Green Ivy Nyakék


További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Korábbi névnapi írásainkat itt találod.

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...