2012. február 24., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Február 27 - Március 4.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Február 27. hétfő: Ákos és Bátor napja

Az Ákos név török-magyar eredetű, jelentése fehér sólyom. A Bátor szintén török-magyar eredetű, jelentése a szó maga, vagyis bátor.:) Ajándékötletünk Ákosoknak és Bátoroknak: Barkácsdoboz, kreatív doboz, 2 in 1, M méret


Február 28. kedd: Antónia és Elemér napja

Az Antónia név latin eredetű herceget, fejedelmet, elöljárót jelent. Az Elemér finn-magyar eredetű név, jelentése: valaminek az eleje, vezetője. Elemér ismerősödet meglepheted egy egy szuper Kétkomponensű, univerzális ragasztóval, aminek biztosan hasznát veszi a műhelyben, vagy a ház körüli teendők során, Antóniát pedig egy kincsesládikával, amiben elrejtheti fejedelmi ékszereit!:)


Február 29. szerda: Szökőnap :)

Március 1. csütörtök: Csepke napja

A Csepke ősi magyar eredetű női név, jelentése: aprócska, kicsiny, cseppnyi.:) Aki ilyen kedves névvel rendelkezik, biztosan örülne egy bájos tündéres könyvjelzőnek!;)



Március 2. péntek: Lujza napja

A Lujza a francia eredetű Louise magyar megfelelője. Mi mással is lephetnénk meg, mint egy French Kiss divatsállal, amely felidézheti "francia gyökereit".:)


Március 3. szombat: Kornélia és Frigyes napja

A Kornélia latin eredetű, jelentése: somfa, szarv. A Frigyes pedig német-magyar eredetű, jelentése: béke + hatalom. Kornélia biztosan örülne egy szép, egyedi készítésű fülbevalónak Frigyes pedig biztosan nem utasítana vissza egy mozimeghívást egy izgalmas (háborús-katonás-történelmi) fimre.:)


Március 4. vasárnap: Kázmér és Adrienn napja

A Kázmér a Kazimír magyarosabb alakja, amely lengyel eredetű, jelentése: békealapító, békebontó. Kázmér egy jó fajta magyar bortól biztosan nem jön ki a béketűréséből.:) Az Adrienn név latin-francia eredetű, jelentése: hadriai. A név viselője egy ékszerállványnak biztosan nem tud ellenállni.


További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...