2011. december 15., csütörtök

TOP 10 Karácsonyi Ajándék Rendetleneknek

Gyakran mondjuk, hogy a zseni átlát a káoszon... Való igaz, de azért nem árt egy kis rend(szert) vinni az életünkbe néha.:) Éppen ezért olyan karácsonyi ajándék ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyekkel rendetlen szeretteinket is rávehetjük arra, hogy egy kicsit rendet rakjanak maguk körül.

Rendetlenség van a gardróbban vagy a gyerekszobában? Jól jön ilyenkor egy (vagy több - a rumli méretétől függően...:)) kreatív tárolódoboz.



Káosz van a fésülködő asztalon? Barátnőd/feleséged/lányod nem találja azt az ékszert, ami a mai felszereléséhez menne? Milyen jó lenne, ha az ékszereit is szépen el tudná helyezni... A megoldás egy ékszerállvány, ékszerbőrönd, gyűrű- vagy fülbevalótálca, vagy egy ékszerládika.



Elszíneződtek az ékszerek, a dísztárgyak, esetleg az érmék a gyűjteményben, akkor az ékszertisztítók is ideális ajándékok lehetnek.



Valami eltört, valami elszakadt a konyhában, lakásban, műhelyben? Megoldás az Araldit kétkomponensű ragasztó!:)

Szerteszét hevernek a barkácscuccok, kreatív eszközök, gyöngyök, alkatrészek? Akkor ott a barkácsdobozoknak, kreatív dobozoknak és a gyöngytartóknak jó helyük lesz!:)



És ha valaki rendetlen, attól még a szép sálakat kedvelheti, főleg, ha még vasalni sem kell - mert ilyet is tudunk ajánlani!:) Ráadásul Sál Szetteket is találsz: ha három darab sálat vásárolsz, a negyediket ajándékba kapod!



Ezeket az ötleteket a webáruházban összegyűjtöttük és rendszereztük - ha már egyszer rendrakásról beszélünk :))) - az alábbi kategóriák szerint:


Ezek mellett természetesen a csomagolásban is segítünk, sőt még arra is adunk tanácsot, hogy csillagjegye alapján minek örülnének szeretteid karácsonyra.

És ha még mindig nem tudod, hogy mit vegyél, mert nem tudod mi tenné igazán boldoggá, még akkor is segítünk, mert Karácsonyi Ajándékutalvánnyal is szolgálhatunk!:)


További ötletekért látogass el a madewithlove.hu-ra!

Jó ajándékvadászatot kívánunk!:)



1 megjegyzés:

  1. Nálam az ékszereim - amiből van jópár darab, hisz valakitől minden évben kapok egy-két darabot - mindíg a saját dobozában, vagy bonbonos dobozban tárolom. Fajtánként - arany, ezüst, bizsu, bőrszíjas - szétválogatva.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...