2011. augusztus 31., szerda

Legyen A Madewithlove.hu Az Ország Boltja!

Mivel annyi elismerő visszajelzést kapunk és olyan sokan bátorítottatok bennünket, beneveztünk az Ország Boltja 2011 versenyre! :D

Előre is köszönjük, hogy szavaztok és, hogy másokat is megkértek erre. Szavazni a www.madewithlove.hu oldalon lehet, ahogy a képen is látszik.



Íme, néhány vásárlói vélemény, ha véletlenül még kételkednél abban, hogy megérdemeljük az Ország Boltja 2011 címet.:)

"Nagyon meg vagyok elégedve, szokás szerint. ;) Minden ékszertartó emberkének csak ajánlani tudom ezt a csodálatos oldalt. :) Kedves kiszolgálás, gyors postázás, zökkenőmentes tranzakció. :)" (Szandra Gyurmania Keliger)

"Gyönyörű, igényes, esztétikus termék, amely gyors szállítással párosult. Köszönöm a lehetőséget. Bátran ajánlom mindenkinek." (Réka Bócsik)

"Csak ismételni tudom az előttem szólókat, nagyon korrekt és kedves csapat, az ékszerállvány pedig szuper. :)" (Szofi Oláh)

"Manapság ritka, hogy ilyen emberekkel dolgozunk együtt, mint Ti. Ügyes csapat, kreatív megoldásokkal, csupa-csupa jó szándékkal. Nagyon örülök, hogy megismertelek Benneteket. :)" (Liliána Kengyel)

"Gyors ügyintézés, nagyon kedves, ritkaságszámba menő hozzáállás és szuper termékek. :)))))) Maximálisan pozitív. ;) Imádom az ékszertartókat. Végre valami rendszer a káoszban. :)" (Huszár Hajnalka)

További vásárlói véleményekért kattints ide!

Ha szavazni szeretnél, kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...