2011. június 27., hétfő

Sálak, Kendők, Stólák - Társaink a Nyári Estéken és a Strandon

Itt a nyár, az utazás, a kerti partik, és a sok-sok színes esti program időszaka. Igaz, hogy az éjszakák többnyire kellemesen melegek, de egy selyemsálat, kendőt, stólát nem árt beszerezni.

Webáruházunkban a fenti kiegészítők széles választékát találod. A teljesség igénye nélkül bemutatunk néhányat, a teljes kínálatot pedig megtalálod, ha ide klikkelsz.

Egyedi olasz sálaink valóban egyediek, hiszen mindegyikből csak egyetlen darabunk van. Szóval ha valamelyik megtetszik, akkor ne késlekedj, csapj le rá!:)

Egyedi olasz sálak - Kattints ide!



Természetesen strandkendőkből sincs hiány! Vegyük például a zebracsíkosat, vagy a lila színátmeneteset, amelyek úgy vonzzák a tekintetet, hogy közben eltakarják, amit kell!:)

Zebracsíkos strandkendő - Kattints ide!



Lila színátmenetes, átlátszó strandkendő - Kattints ide!



A Silk by Momo selyemsálak hernyóselyemből készültek, és igazán vidám kiegészítői lehetnek egy nyári ruhának.

Silk by Momo selyemsálak - Kattints ide!



A Shining Star sálakban úgy tündökölhetsz az esti partin, akár egy sztár. Hordhatod a nyakad köré csavarva, masnira kötve, sőt, még stólaként is. A sálak anyaga gyűrt, de akár ki is vasalhatod őket (persze csak óvatosan). Merészebbek akár két különböző színű sálat is összetekerhetnek! Esküvői és koszorúslány ruhák mellé is tökéletes kiegészítők.

Nézd meg a videót a Shining Star sálakról!



Ha kíváncsi vagy a többi sálra, kendőre, stólára, kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...